bästa pluggmusiken

2012-02-23
För tillfället håller jag på att lära mig köra. Råpluggar därför trafikteori. För att känna mig inspirerad har jag på musik i bakgrunden.



Det är svårt det där. För det fungerar inte med vilken musik som helst när det ska läsas. Jag vill inte behöva sjunga med. Inte heller trumma med i några bekväma taktarter.

Men nu har jag hittat den ultimata musiken. Musik som kan spelas på låg volym samtidigt som jag lär mig vilka typer av lampor som inte får lysa samtidigt på bilen.





Vill inte försöka låtsas att jag normalt sett lyssnar på själva skivan i bild. En skiva jag köpte på den årliga skivmässan i Solna för ett par år sedan. Den står vanligtvis stadigt på en hylla och är bara allmänt fin. Tyvärr.


Genomtyska Kraftwerk anses vara grundarna till den elektroniska popmusiken. Autobahn (1974) blev deras genombrott.

Titellåten från skivan är egentligen mellan 22 och 23 minuter lång. Men den här remixen är knappt hälften så lång. Från samlingsplattan The Mix (1991). Den är ungefär lika bra.

Kommentarer
Postat av: Johanna

sv: ja, det var så jäkla gott.

2012-02-23 @ 18:03:42
URL: http://fluorescentadolescent.blogg.se/
Postat av: Olga

sv: Tack så jättemycket! Haha, absolut inte, nycklarna ligger på golvet och ingen annanstans!



Då är vi två, sitter också och pluggar körkortsteori och håller verkligen med dig. Det är otroligt svårt att hitta pluggvänlig musik. (Dock lyckas jag nu köra med radion på, känns fantastiskt, haha!)

2012-02-23 @ 19:13:22
URL: http://beyondthis.blogg.se/
Postat av: Moa

Att hitta pluggmusik är verkligen stört svårt. Skönt att du har funnit något som funkar! Att det sen råkar bli en låt om att köra bil när du pluggar att köra bil gör det ju bar bättre.

2012-02-24 @ 16:54:01
URL: http://droemmandet.blogg.se/
Postat av: karin

jag testade fatiskt när jag pluggade matte och kraftwerk funkade sannerligen prima! här är lite musik som också funkar som pluggmusik. ambient music helt enkelt (från nån gång när jag pluggade filosofi)



ps tack igen för alla fina kommentarer på min blogg!

2012-02-26 @ 21:24:32
URL: http://silencepainter.blogg.se/
Postat av: karin

haha, klantkarin, glömde skicka själva länken HÄR: http://open.spotify.com/user/maxpeters/playlist/050Sh1cllzgqxJqDIVF5S8

2012-02-27 @ 19:37:47
URL: http://silencepainter.blogg.se/
Postat av: Karin

Alltså är det något som verkligen kan suga musten ur en så är det ju körskolan. Men sen har jag himla dåligt utgångsläge också med körskola i ängelholm (massa väntan på tåg och sånt) och mina föräldrar som kan övningsköra med mig i sundsvall. Så jag kan bara övningsköra hemma på loven vilket gör att allt går så himla seeeeegt.



Själv kan jag inte lyssna på musik när jag pluggar alls. Tyvärr! Jag fastnar bara i att byta låtar och leta och välja och sjunga och så vidare.

2012-03-03 @ 16:37:21
URL: http://oktoberfrosten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nöje och Underhållning