att angöra en brygga

2012-05-18
Tog med kameran till stan idag. Tog bland annat den här bilden.



Platsen är med i inledningsscenen av den svenska klassikern Att angöra en brygga (1965). Troligen ett av de finaste filmintron som gjorts.


Kommentarer
Postat av: andy

oh ja seventeen seconds är en av mina finaste curealbum. sådär extra fin som man bara vill höra när det är extra fina förhållande omkring och allt sånt där överdrivet! haha. men the top kan jag förstå att du inte fastnat för, jag hade jättesvårt att förstå den tills nu i veckan bara då jag fick som en uppenbarelse när jag var ute och cyklade. den är verkligen helt fantastisk!! men man får ju ha i åtanke att robert skrev den nästan helt själv och spelade allt och att bandet var ganska krisigt då. men dressing up är ju världens bästa curesång! mmm

2012-05-19 @ 00:46:53
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: andy

åh ja gör det! just sångstilen älskar jag faktiskt! haha. men den är så speciell skivan. och jag tycker den känns väldigt... arg på nåt sätt. och med tanke på deras situation just då så känns det så rätt. och just att den verkligen är en stor förändring i musiken. robert har ju sagt att efter pornography så ville han bevisa för sej själv att han kunde göra en enkel popsång bara. så han släppte alla dom där lets go to bed the walk och dom. och sen fortsatte det väl med the top för den är verkligen unik. med panflöjterna och allt.

2012-05-19 @ 13:39:29
URL: http://popluggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nöje och Underhållning