landet utanför

2011-02-23
Det händer mycket skit i världen. Speciellt för stunden. Egypten lyckades avsätta sin ledare. Nu är det Libyens tur.
Förhoppningsvis.

Konstigt. Egentligen. Hur kan idioter bli ett lands ledare? Det har sällan hört ihop. Inte konstigt att människor lider. Obegripligt att förstå för oss i norden.

Vad gör man?

melodramatik

2011-02-22


Börjar bli sugen på att resa. Någonstans där inspirationen flödar. Dit där man åker ifrån med nya tankar och idéer. New York. London. Berlin. Eller Nordkorea. Var som helst.

dagens låt

2011-02-14


Så här lät dagen.

Strax efter klippet lades upp försvann det pga upphovsrättsskäl. Ger bara mer effekt till hur dagen faktiskt lät.

frihetens tid

2011-02-11
Ibland har jag tid. Mycket tid. En hel förmiddag. Och lite till. Känns bra. I alla fall på fredagar.

Sover lite extra. Läser dagens nyheter. Börjar med feta kulturdelen. Läser Strage. Biorecensioner. Livsstilsreportage. För att sedan ta mig an vad som hänt i världen. Allt i ensamhet. Underskattat.

Det snöar ute. Väldigt mycket. För mycket. Det har varit för mycket av den varan. Bussar står still. Tåg också. Orkar inte klaga. Människor som inte gör sina jobb. Jag bryr mig inte. Just nu. Ska inte ut förrän på eftermiddagen. Till fots. Den jag kan lita på. Den ska jag tro på. Mig själv.

moll

2011-02-05
Blev en lördag med en dos söndag i sig. Alldeles för trött. Sovit för lite. Sveda i ögonen. Allmänna svängningar. Onödig stress.

Träningsmatchpremiär. Hammarby. På Torvalla. Var där. Blev inte bra. Värdelöst resultat. Rent ut sagt. Spelar ingen roll. Det är vårt signum.

Sedan. Kolla Melodifestivalen. Sverigestelevisionhumor. Lätt och lagom.

os

2011-02-02
Fel på fläktsystemet. Fungerar inte som det ska. Får in lukter från andra lägenheter i trappuppgången. Idag. Ett os av potatisbullar. Gott för övrigt. Lågstadietiden gör sig påmind.

Annars. Inga planer för dagen. Ut i solen. Kanske.

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nöje och Underhållning