Nytt: David Lynch-skräck

2012-10-30
 
Eftersom det är så långt glapp mellan David Lynchs filmer har många nu guldläge att ta fasta på hans signum som regissör. Här är en video som tar fram det läskigaste ur hans korta klippserie Rabbits (David Lynch, 2002).
 
Fantastisk video. Stämningsfull låt.

Kommentarer
Postat av: Melwa

Ååh, vad roligt att höra att du tyckte om den! :D Blir verkligen jätteglad!

För övrigt så ska jag titta på den där videon du tipsade om här någon gång (just nu sitter jag på jobbet, så det känns mindre passande, haha!) Och när vi ändå snackar David Lynch kan jag passa på att tipsa om "Huset vid vägens ände", en svensk B-(eller snarare kanske... F-)film som verkar vara gjord av några studenter men faktiskt ändå fått ges ut. Den finns till och med att hyra på många videobutiker.
I vilket fall som helst. Det är en skräckfilm som är väldigt undermålig vad gäller ljud och, framförallt, skådespeleri, MEN den är faktiskt läskig på det där absurda sättet som David Lynchs alster är. Tänkte starkt på honom när jag såg den. Så, om du kan bortse från filmens dåliga drag tror jag att du skulle gilla den också. :)

Svar: Gör det! Men tänk inte på Donnie Darko när du ser den mystiska figuren. Tänk Lynch.
Tack, ska lägga den på minnet! Gjorde en snabb avläsning på google att den skulle vara sevärd, så den verkar intressant. Det är ju just lågbudget-filmer som brukar höra till de läskigaste. Oftast brukar ju skräckfilmer visserligen vara lågbudget överlag.
Kontakt

2012-10-31 @ 12:17:33
URL: http://melwabythegarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nöje och Underhållning