sömndag

2012-02-26


Är helt slut idag. Trött och slö. Trodde först det handlade om lågt blodsocker. Men något sånt lär det knappast vara. Har ätit sött och gott hela dagen.

Känns sådär. Har nämligen tänkt se lite av Oscarsgalan i natt och tidigt imorgon bitti.

Det blir som vanligt. Lugn och ro får vänta.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Sv: Precis så! Podcastsen gjorde resan lite kortare faktiskt!

2012-02-26 @ 22:00:35
URL: http://pulsensfrekvens.blogg.se/
Postat av: Melwa

Oscarsgalan var mysig, men jag måste säga att det inte direkt varit tidernas bästa filmår. Jag blev hemskt glad för Meryl Streeps skull, men jag surar över att varken Charlotte Gainsbourg eller Kirsten Dunst ens blev nominerade för sina fantastiska insatser i "Melancholia". Jag tror inte USA gillar Lars von Trier, men det känns skämmigt när det ska gå ut över övriga medverkande.

2012-02-28 @ 13:38:02
URL: http://melwabythegarden.blogg.se/
Postat av: Melwa

Haha, jag somnade också! Jag har blivit så kvällstrött det senaste året. Så jag ställde klockan på halv tre och gick och lade mig vid elva. Så var jag pigg och glad till själva galan! Bra tips som aldrig fungerar när man ska plugga mitt i natten.



För övrigt så har jag funderat lite på om du, som skräckfilmsälskare, har fler skräckfilmer att rekommendera mig. Det börjar bli på den där nivån nu att jag hyrt allt som verkar bra på min videobutik, och nu har det nästan blivit så att jag börjat uppskatta zombie-filmer på grund av att jag sänkt mina krav så pass mycket, haha! Vill du ha några tips av mig på skräckfilmer du Absolut inte ska se, så kan jag erbjuda många förslag, haha!

2012-02-29 @ 07:48:41
URL: http://melwabythegarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nöje och Underhållning